Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Nord – Descriere statiune

Eforie Nord, situata la circa 12 km de Constanta, se intinde pe litoral intre lacul Techirghiol si Marea Neagra, folosind astfel efectele balneoclimaterice oferite atat de aerosoli, cat si de actiunea benefica a namolului.

Nisipul auriu, renumit prin finetea sa, este ideal pentru aeroterapie si bai de nisip.
Ingemanarea dintre uscat si apa se face treptat, plajele coborand lin in mare, si fiind adecvate copiilor si celor care nu stiu sa inoate. Exista zone late de 100-200 metri unde apa nu depaseste 1- 1,5 m. adancime.

Avand o salinitate redusa (numai 17%), turistii pot practica fara retinere sporturi subacvatice si nautice. Nu exista maree si nici vietuitoare marine periculoase. In schimb jocul delfinilor poate crea un adevarat spectacol pentru norocosii aventurieri.

Acest intreg complex format din apa, nisip, aer si soare are efecte terapeutice, facand miracole cu cei care cauta un loc benefic pentru sanatate. Aerul este bine ionizat cu aerosoli marini, care impreuna cu influenta valurilor genereaza cure speciale de talasoterapie – cu rol foarte important in intarirea sistemului imunitar.

Pentru cazare in Eforie Nord la Vila Elena ★★★★ va recomandam sa vedeti oferta noastra de preturi: preturi cazare litoral 2024