Facilitati familii cu copii

Facilitati familii cu copii – Vila Elena ★★★★

Vila Elena ★★★★ va intampina cu o atmosfera racoroasa pe timpul zilei, datorita vegetatiei din curte, si multa liniste pe timpul noptii. Pentru copii exista loc de joaca amenajat.

Curtea este imprejmuita, accesul realizandu-se cu sistem interfon. In felul acesta copiii se pot juca in voie, insa nu pot iesi singuri din curte.

Oferim gratuitate copiilor cu varste de pana la 12 ani atat la cazare cat si la micul dejun. Micul dejun, bufet suedez, este compus din produse variate: branzeturi, iaurturi, mezeluri, cereale, bufet cald, dar cel mai important este faptul ca nu lipsesc legumele si fructele proaspete, de sezon. Desertul este de asemenea variat: orez cu lapte, gris cu lapte, prajiturele, fursecuri pentru cafea. Suc de fructe, ceai, cafea.

Pentru cei mici, si nu numai pentru ei, nu lipseste de la micul dejun prajitura facuta in casa, dupa reteta traditionala.

Parintii au acces la bucatarie la orice ora. Bucataria este dotata cu frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri.
Pentru cei care doresc o bucatarie in apartament, va oferim 2 apartamente cu bucatarioara proprie .Bucatarioara este dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde,cana fierbator,chiuveta,vesela,tacamuri.

Atat camerele cat si apartamentele ofera facilitate de preparare ceai sau cafea instant (cana fierbator)

Oferim gratuit, la Receptie, pe tot parcursul zilei: cafea, apa minerala, fructe.

Camerele si apartamentele sunt mochetate, avand suprafata de 22 m.p., respectiv 45 m.p.
Camera dubla are 2 paturi alaturate( lipite)
Camera dubla demisol, semimochetata, are 2 paturi alaturate si o canapea cu dimensiunile saltelei 90 cm. x 190 cm. Are geamuri in exterior, dar nu are balcon.
In apartament, inafara de patul matrimonial aflat in dormitor, exista o canapea extensibila mare in living, pe care pot dormi 2 persoane.

Oferim patut pentru bebe – gratuit.

Oferim contra cost (25 lei) posibilitatea de a se spala si calca articole de imbracaminte personale – in regim de autogospodarire.